Рецепти

НАЙПРОСТІШИЙ, АЛЕ ДУЖЕ СМАЧНИЙ РЕЦЕПТ МАРИНОВАНИХ КАБАЧКІВ. ЯКЩО ВАМ ПОТРІБНО ЗАКРИТИ КАБАЧКИ – НАВІТЬ НЕ ДУМАЙТЕ, БЕРІТЬ САМЕ ЦЕЙ РЕЦЕПТ. КАБАЧКИ ВИХОДЯТЬ НЕРЕАЛЬНО СМАЧНІ

Мариновані кабачки за простим, але дуже смачним рецептом. Варто спробувати закрити так кілька баночок. Запевняю вас, ви будете в захваті.

Пише Сторінка, із посиланням на Українці Сьогодні

Відразу скажу, нехай вас не лякає кількість кислоти, цим цей рецепт і відрізняється від інших, а кабачки виходять нереально смачні. 

Необхідні інгредієнти:

Кабачки.

Спеції (лавровий лист, часник, перець духмяний, кріп).

Робимо маринад:

Вода – 1,2 літра.

Оцет (9%) – 2 стакани.

Цукор – 2 стакани.

Сіль – 2 ст. л.

(В даному рецепті 1 стакан – 200 мл).

Покроковий рецепт приготування:

Кабачки миємо, ріжемо кружельцями. Готуємо спеції. Викладаємо порізані кабачки разом із спеціями в чисті банки.

Варимо маринад до закипання на середньому вогні та розливаємо по підготовлених банках з кабачками та спеціями (лавровий лист, часник, перець духмяний, кріп). Даного маринаду вистачає на 5 літрових банок!

Стерилізуємо 15 хвилин та закатуємо. В погріб і до зими. Взимку такі закрутки вас точно потішать своїм смаком!

Рецепт – Julija Simonchuk.

Фото – Julija Simonchuk.

Смачного вам споживання!

Вам також має сподобатись...